Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV zoekt bestuursleden

Geplaatst op: 14 juli 2015

Het bestuur van EGSV is druk met alle voorbereidingen voor volgend seizoen. Hierbij kunt u denken aan: voldoende leiding op de verschillende groepen, te organiseren wedstrijden voor zowel de recreatie- als de selectiegroepen, sponsoring, ledenadministratie, financiële taken. Om al deze dingen jaarlijks te kunnen organiseren, geeft (soms grote) zorgen bij de vereniging.

Op dit moment moeten de zes vrijwilligers van het bestuur van EGSV bijna maandelijks een vergadering houden om ideeën te creëren over bovengenoemde zaken. Tijdens deze bijeenkomsten wordt gekeken naar wat organisatorisch en financieel haalbaar is voor de vereniging. Daarnaast wordt er maandelijks aandacht besteedt aan de groepen. Het bestuur vindt het ontzettend belangrijk dat elk lid en elke leiding het naar zijn/haar zin heeft bij EGSV.

Afgelopen jaar was een succesvol jaar voor EGSV. De turnsters hebben veel medailles in de wacht kunnen slepen op de wedstrijden. De acroteams hebben keihard gestreden voor een plekje in de finale van Nederland. De selectiegroep die dit seizoen met 13 teams begon heeft zich met 5 teams weten te vertegenwoordigen op het NK in Zwolle 7 juni jl. De afsluiting van het seizoen heeft op 20 juni jl. plaatsgevonden en was een zeer succesvol evenement. Zowel de recreatie- als de selectiegroepen hebben deze dag hun talenten laten zien. Het bestuur van EGSV is ontzettend trots op deze prestaties en kijkt uit naar een sportief 2015/2016!

Net als voorgaande jaren is EGSV hard op zoek naar drie vrijwilligers die het bestuur willen komen versterken. Met deze versterking hoopt de vereniging volgend seizoen meer te kunnen realiseren voor haar leden en als bestuur meer taken te kunnen verdelen. De vereniging plaatst de volgende oproep:

 

OPROEP van EGSV:

Om ons volgend seizoen 2015/2016 draaiende te kunnen houden zijn wij op zoek naar drie enthousiaste mannen, vrouwen, (oud-)leden die de vereniging wil komen versterken. Met deze versterking kunnen wij meer taken verdelen waardoor het voor elke vrijwilliger haalbaar is om het bestuurslidmaatschap te kunnen combineren met een fulltime baan/gezin. Met deze nieuwe bestuursleden vallen er grote zorgen weg voor de vereniging. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

INTERESSE?

Graag voor 20 augustus reageren door een e-mail te sturen naar egsvgenemuiden@gmail.com.

Wij kijken uit naar uw reactie!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500