Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoeve geeft concert in Hasselt

Geplaatst op: 18 juli 2015

Het derde concert van de zomerserie orgelconcerten op het Rudolf Knol orgel in de Grote of Stephanuskerk te Hasselt wordt op zaterdag 25 juli verzorgd door Harm Hoeve. Het spel van de Stereo-dirigent wordt altijd zeer gewaardeerd gezien ook de grote belangstelling voor zijn jaarlijkse kerst- en nieuwjaarsconcert in Hasselt.

Ook nu weer heeft Hoeve een boeiend en gevarieerd programma samengesteld bestaande uit koraalbewerkingen en literatuur. Uitgevoerd worden o.a. een sprankelend concerto van Bach/Vivaldi, de voornaam klinkende Sonate III van Mendelssohn, variaties over een bekende melodie van Jacob Bijster en het beroemde Adagio van Albioni. Het programma wordt geopend en besloten met een koraalbewerking van de organist.

Het concert begint om 20.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500