Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkeershinder in Zwolle

Geplaatst op: 21 juli 2015

De oude spoorlijn op de Zwolse kruising Blaloweg/Rietweg wordt vanaf vandaag weggehaald. Ook krijgt de rijbaan daar nieuw asfalt. Automobilisten moeten rekening houden met enige hinder.

Vlak voor Abbott loopt een oude spoorlijn, waarvan eerder al delen zijn verwijderd. Omdat er tijdens de zomervakantie minder autoverkeer is, worden de komende weken de overige spoordelen weggehaald. Ook wordt het wegdek vernieuwd. De werkzaamheden vinden in twee fases plaats.

Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juli wordt tussen 19.00 en 06.00 uur gewerkt aan het deel tussen de Rieteweg en Hasselterweg, op de rijrichting naar de Westenholterallee. Verkeer wordt omgeleid via Rieteweg – Nieuwe Veerallee – IJsselallee – Verkeersplein – Westenholterallee.

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus is op de Blaloweg de linker rijstrook naar de Rieteweg (o.a. naar de Gamma) afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. Het verkeer met bestemming Rieteweg wordt omgeleid via de Russenweg.

In die week zijn alle rijrichtingen op dit deel van de kruising afgesloten van 19.00 tot 06.00 uur. Het gaat dan om het gedeelte tussen de Hasselterweg en Rieteweg op de rijrichting naar de Zwartwaterallee. Automobilisten worden omgeleid via de Westenholterallee – Verkeersplein – IJsselallee – Nieuwe Veerallee – Rieteweg.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500