Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Noodlot slaat toe tijdens vakantie familie Drost

Geplaatst op: 29 juli 2015

Ook op vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje, zo merkte de familie Luuk, Mirjam, Milan en Levi Drost. Op hun camping Temps Libre in het Franse Bougé Chambalud brak brand uit in een caravan in het straatje achter de Genemuider familie. “Gelukkig geen persoonlijke gewonden, maar wel acht caravans en twee auto’s compleet uitgebrand. Ook raakten tientallen caravans gehavend door de hitte. Behoorlijk heftig en indrukwekkend”, meldt het gezin vanuit Frankrijk.

Ook een vakantiefoto (hopelijk van minder ellendige omstandigheden)? Mail die naar redactie@genemuidenactueel.nl en ding mee naar een etentje voor twee personen in een Genemuider restaurant naar keuze.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500