Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Kaaihof viert vijfjarig bestaan

Geplaatst op: 10 augustus 2015

De Kaaihof bestaat volgende maand alweer vijf jaar. Uiteraard laten zij dit niet ongemerkt voorbij gaan. Het 5-jarig jubileum wordt vijf weken lang gevierd met tal van leuke activiteiten, zoals een Foute Discoparty, gezellige tapasavonden en een speciaal jubileumbroodje.

Op zaterdag 5 september trapt de Kaaihof af met een Foute Discoparty met de leukste discoclassics uit de 70’s, 80’s & 90’s. Een gezellige avond voor jong en oud, waarbij de voetjes van de vloer mogen! Entree is deze avond gratis en het zou leuk zijn als je voor de gelegenheid verkleed komt. De origineelste outfit wordt beloond met een compleet verzorgd tapasdiner voor 2 personen! Om het zomergevoel nog even vast te houden organiseert de Kaaihof drie Tapas avonden: op zaterdag 5 en 26 september in de Havenkamer en op vrijdag 11 september in de Hofzaal met livemuziek. Tijdens deze avonden serveren wij onbeperkt tapas voor een vast bedrag van 25 euro per persoon. U kunt de gehele avond genieten van de heerlijkste tapasgerechtjes naar keuze. De Tapas avonden zijn op reservering.

Ook tijdens Genemusiment op zaterdag 19 september pakt de Kaaihof uit met leuke jubileumactiviteiten. Daarnaast kunt u de gehele maand september bij de Kaaihof genieten van een luxe jubileumbroodje voor slechts 5 euro.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500