Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo begint ook aan het seizoen

Geplaatst op: 18 augustus 2015

Christelijk Mannenkoor Stereo hervat donderdag 20 augustus vanaf 20.00 uur de repetities. Dit gebeurt in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 in Genemuiden. Wie geïnteresseerd is om mee te zingen, is welkom.

Het zingen bij mannenkoor Stereo is een enerverend en afwisselend gebeuren met een steeds weer hoge mate van ontspanning op de donderdagavond van de drukke werk- en schoolweken”, aldus Stereo. “De ontspannen inspanning heeft een eigen dimensie, namelijk het gericht zijn op een stuk professie die op een eveneens ontspannen wijze door Harm Hoeve, dirigent van Stereo, aan de leden-zangers wordt overgebracht.”

Voor degene die graag zingt, is het ‘een uitgelezen manier om gezamenlijk een stuk mooie zang ten gehore te brengen en tevens te genieten van de rijke sociale contacten binnen het koor’. “Boeiend voor jong en oud uit Genemuiden, Zwartsluis, Hasselt, Kampen en omstreken tot Emmeloord toe. Voor wie wil kan de ontplooiing verrassend zijn, zoals het jongste koorlid, de vijftienjarige Jan van Dalfsen, ervoer.”

Hij bleek uitstekend een solopartij te kunnen zingen en liet zowel tijdens de repetities als tijdens een optreden elders letterlijk van zich horen. “Weliswaar is dat een uitzonderlijke situatie. Maar ook als zanger bínnen het koor kun je je hart ophalen en je partij meezingen.”

Op de website www.stereogenemuiden.nl is meer informatie te vinden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500