Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zesde Golfdag op de kalender

Geplaatst op: 21 augustus 2015

Ook dit jaar is er weer de golfdag. Het evenement staat voor de zesde keer op de agenda. “Na het lustrum van vorig jaar is de organisatie van drie actieve leden uitgebreid met twee nieuwelingen. Elk jaar kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement, maar we willen het aantal deelnemers graag uitbreiden”, zegt Jacco Naberman.

Voor wie wil deelnemen, is enige ervaring met de golfsport wel belangrijk. Kosten voor deelname aan de golfdag is 100 euro. Voor ondernemers is een zakelijke factuur mogelijk. De golfdag staat genoteerd voor 18 september as. Opgeven voor deze dag kan tot uiterlijk 3 september.

Voor opgave graag e-mail sturen naar: Golfdag@personeelselectief.nl

Voor inlichtingen

Jacco Naberman

06-54725723

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500