Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Taart van de familie Heijdeman is de lekkerste

Geplaatst op: 22 augustus 2015

Jolanda Groot Koerkamp heeft bepaald: de taart van de familie Heijdeman uit Grafhorst was de lekkerste inzending tijdens Iedereen Bakt. Dat is het evenement waarbij de Groene Lantaarn de afgelopen dagen mode en lekkere koeken of taart combineerde. De rabarbertaart met aardbeien van de andere kant van de Kamperzeedijk bleek daarbij de lekkerste te zijn. Ook vandaag genoten veel bezoekers weer van de lekkere combinatie van de Groene Lantaarn, met het mooie weer als extraatje erbij.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Taart van de familie Heijdeman is de lekkerste

  1. Bertus Jansen schreef:

    dat wil ok wel geloven dat die rabarbertaart de lekkerste was. Wij hebben hem sindskort ook ontdekt. Wij gaan op zaterdag vaak een rondje fietsen en via de Kamperzeedijk net voor grafhorst zit sindskort een theetuin Bettea waar ze die lekker taart verkopen. Echt het proberen waard

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500