Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sjoelers uit in Kraggenburg

Geplaatst op: 23 augustus 2015

Sjoelvereniging Zwartewaterland ging zaterdag een dagje uit.  “We gingen eerst naar partycentrum “de Voorst”in Kraggenburg. Daar dronken wij koffie met wat lekkers er bij en daarna gingen wij midgetgolfen. Wij hadden super mooi weer en van de buitenlucht krijg je trek dus begonnen wij aan een heerlijke lunch. Daarna gingen we richting Rutten  voor een alpaca programma. Ook werd een film gedraaid over wat dit voor beesten zijn. Heel bijzonder, we reden weer terug naar partycentrum “de Voorst” en na het borrelen gingen wij aan een koud en warm buffet.  Na een zonnige en gezellige dag reden wij allemaal weer huiswaarts”, aldus Betsie Mol van de club.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500