Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas: laat buiten openingstijden geen spullen achter

Geplaatst op: 26 augustus 2015

Dorcas doet een oproep om buiten openingstijden geen spullen bij de deur te zetten. “Doorgaans gaat dit niet om goed verkoopbare zaken, maar om spullen die wij zelf linea recta bij het afval kunnen storten, wat voor ons een onkostenpost is waar wij niet op zitten te wachten. Ons verzoek is dan ook om alleen spullen af te leveren tijdens onze openingstijden waarbij we ook om begrip vragen als wij niet alles aannemen”, aldus de organisatie.

Goede spullen zijn uiteraard wel welkom. Om lege schappen te voorkomen doen we bij deze weer een oproep voor goed verkoopbare spullen. Meubels, kleding, huisraad, boeken, speelgoed etc. etc. Bij twijfel kunt u altijd eerst even met de winkel bellen.

De 25 Dorcaswinkels in Nederland willen zich blijven ontwikkelen en toekomstbestendig zijn en blijven, daar hebben we uw hulp bij nodig. Op onze website www.dorcaswinkelgenemuiden.nl staat een link naar een enquête. Op de website vindt u tevens informatie over ons project en de stand in euro’s tot nu toe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500