Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkeershinder bij Westenholte

Geplaatst op: 28 augustus 2015

Van maandag 31 augustus tot en met 11 september vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Westenholterallee, op de rijrichting Blaloweg – Hasselterweg. Dan is de rijrichting afgesloten voor het verkeer. Verkeersborden geven de omleidingsroute aan.

Het werk is de uitvoering van de tweede fase van van het groot onderhoudsproject Westenholterallee. Tijdens de eerste fase werkt de aannemer aan de kruising Westenholterallee-Frankhuizerallee in de avond- en nachturen tussen vrijdag 28 augustus en maandag 31 augustus van 19.00 uur tot 6.00 uur.

De panden aan de Westenholterallee zijn gedurende het onderhoudswerk van 31 augustus t/m 11 september uitsluitend bereikbaar via de rijrichting Hasselterweg – Blaloweg. De omleidingsroute voor het overige verkeer loopt via de Blaloweg en Hasselterweg.

Tijdens de avond- en nachtwerkzaamheden aan de kruising Westenholterallee-Frankhuizerallee in het weekeinde van 28 t/m 31 augustus, is de kruising niet toegankelijk voor het verkeer van en naar de Westenholteralle en Frankhuizerallee.

De Westenholterallee, het gedeelte tussen het kruispunt Hasselterweg tot aan het verkeersplein (Spoolderplein), is toe aan een groot onderhoud. De uitvoering start op 28 augustus aanstaande en duurt naar verwachting tot eind september 2015. De activiteiten bestaan uit: het vervangen van deklagen; aanbrengen van markering;  onderhouden van de verkeersregel installaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Om de overlast tot een minimum te beperken voert de aannemer het werk gefaseerd uit, waarbij de activiteiten zoveel mogelijk per rijbaan worden uitgevoerd. Op www.zwolle.nl/westenholterallee staat informatie over et onderhoudsproject.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500