Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Damclub kan nieuwe leden goed gebruiken

Geplaatst op: 28 augustus 2015

Damclub O en O begint maandag aan het seizoen 2015/2016 met de jaarlijkse ledenvergadering in de Rank. Hierbij is ieder die belangstelling heeft voor het damspel van harte welkom. Damclub O en O gaat volgend jaar haar 70 jarig bestaan vieren en wil daar graag nog wat jaren aan toe voegen. Echter gezien het ledenaantal, waar wel afgaat maar niets bijkomt, Is het steeds moeilijker om de club draaiende te houden. “Jaarlijks organiseren wij het schooldamtoernooi en het altijd zeer goed bezette Bedrijfsdamtoernooi. Elk jaar in Februari mogen wij daar rond de 150 deelnemers verwachten. Ook op Genemunesement zijn wij vertegenwoordigd met een stand. Al met al wel activiteiten, maar geen aanwas van leden”, aldus de vereniging. Belangstellenden, oud-leden wellicht, zijn elke maandagavond vanaf 19.30 uur welkom in De Rank.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500