Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overnachten in d’ Overtoom tijdens tiende Rock Evening

Geplaatst op: 28 augustus 2015

Ook de organisatie van de Rock Evening presenteert zich zaterdagavond bij de opening van het culturele seizoen. Op 20 maart vindt alweer de negende Rock Evening plaats. De Rock Evening is inmiddels al jaren een begrip in Zwartewaterland en omgeving. De organisatie staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige muziekavond.

Band, geluid, licht en de verdere entourage dragen hier aan bij. De laatste jaren geeft men ook ruimte aan bands uit de regio. Zij krijgen de kans in het voorprogramma, en krijgen hierdoor de mogelijkheid om zich te presenteren aan een breed publiek. De organisatie staat altijd open voor suggesties. Liefhebbers die een goede band hebben gezien die niet zou misstaan op de Rock Evening worden opgeroepen om dit door te geven aan de organisatie. Dezelfde organisatie is ook bezig om te kijken of het mogelijk is om het Open Podium nieuw leven in te blazen, net zoals men ook al vooruit kijkt naar het 10 jarig jubileum in 2017. Zeker is al wel dat dit bijzonder wordt. Hierbij moet men denken aan een muziekfestival en muziekmarkt. Ook kan er dan waarschijnlijk overdekt gekampeerd worden in de Overtoom, ter voorbereiding van het festivalseizoen in 2017.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500