Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bruin water na brand

Geplaatst op: 31 augustus 2015

Vanochtend omstreeks 7.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan boord van een recreatievaartuig in de haven van Jachthaven de Molenwaard te Hasselt. De brand ging gepaard met rookontwikkeling. De politie heeft daarom gedurende korte tijd de omliggende schepen en woningen ontruimd. De brandweer had de brand snel onder controle. Omwonenden konden weer konden terugkeren naar hun schepen en woningen. Toen de brand uitbrak bevonden zich geen personen op het schip. Er zijn geen gewonden gevallen.

Om de brand te blussen is gebruik gemaakt van leidingwater. Dit heeft tot gevolg dat het leidingwater in het omliggende gebied een bruine kleur kan vertonen. Informatie hierover vindt u op de site van Vitens.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500