Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stenen op auto’s beschadigen A28

Geplaatst op: 2 september 2015

Op de A28 raakten woensdagochtend ongeveer acht auto’s beschadigd doordat van een aanhanger stenen waren gevallen. De politie zoekt de eigenaar van de aanhanger met stenen en getuigen.

Omstreeks 06.45 uur werd de politie gealarmeerd dat op de A28 stenen van een aanhanger waren gevallen. Dit gebeurde bij Hattem. Een weggebruiker dirigeerde de bestuurder van de bus met de aanhanger naar de vluchtstrook en vertelde dat er stenen van de aanhanger waren gevallen. Vervolgens werd de politie gealarmeerd. De bestuurder van de bus met aanhanger wachtte echter niet tot de politie arriveerde, maar reed door.

Daarom is de politie op zoek naar deze bestuurder, zodat de schade tussen alle betrokkenen onderling kan worden geregeld. Het gaat om een donkerkleurige bus met een aanhanger met stenen, waarover een net was gespannen. Ook getuigen worden verzocht zich te melden. De bestuurder en eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500