Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkeersoverlast bij Stadshagen

Geplaatst op: 3 september 2015

De gemeente Zwolle is bezig met de aanleg van de rondweg om de wijk Stadshagen in Zwolle. Dit levert de komende tijd verkeersoverlast op voor het verkeer richting Hasselt en Genemuiden.

De Provincie Overijssel gaat de aansluiting maken op deze nieuwe rondweg (nabij het ruimzicht viaduct). Ook gaat de Provincie Overijssel dan groot onderhoud aan de N331 (hoofdrijbaan en parallelweg) uitvoeren tot de rotonde bij de zandwinning. Het groot onderhoud betreft het vervangen van asfaltlagen.

De planning is als volgt:

  • De werkzaamheden van de Provincie Overijssel aan de hoofdrijbaan worden uitgevoerd van maandag 12 oktober 2015 (06.00 uur) tot en met woensdag 21 oktober 2015 eind van de dag. In deze periode is de N331 afgesloten, zowel de hoofdrijbaan en parallelweg. De parallelweg is in die periode alleen toegankelijk voor hulpdiensten en Connexxion.
  • Woensdag 21 oktober 2015 aan het eind van de dag gaat de hoofdrijbaan van de N331 weer open. Het verkeer gaat dan over de nieuwe rondweg rijden.
  • De parallelweg van de N331 blijft nog afgesloten tot en met vrijdag 30 oktober 2015 (circa 17.00 uur), omdat de Provincie Overijssel hier ook groot onderhoud gaat uitvoeren.
  • De hierboven vermelde planning is wel onder voorbehoud van weersomstandigheden.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500