Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bremmer moet mogelijk half jaar revalideren

Geplaatst op: 5 september 2015

De blessure die Jasper Bremmer donderdag tegen Dieze West opliep, valt niet mee. De verdediger moet drie tot zes maanden revalideren, zo meldt hij. De Zwollenaar scheurde een pees in zijn lies. Hij stapt dit weekeinde overigens in het vliegtuig voor een stage in Kuala Lumpur. Bremmer wordt tijdens zijn loopbaan sowieso al geteisterd door lang en veelvuldig blessureleed.

Sportclub Genemuiden speelt vanmiddag zijn eerste competitiewedstrijd thuis tegen Drachtster Boys. Nieuwe aankoop Stef van der Velden mist dat duel vanwege een blessure, maar hij hoopt er volgende week weer bij te zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500