Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Bovenstem klinkt op Genemusiment

Geplaatst op: 12 september 2015

Genemusiment, mannenkoor Stereo en zingen dat hoort bij elkaar. Want zingen dat hoort bij de cultuur van Genemuiden. En wie zingen zegt denkt aan mannenkoor Stereo. Bijna altijd was en is het mannenkoor van de partij. En ook dit jaar verzorgt het Mannenkoor tijdens Genemusiment 2015 een optreden in de Hervormde Kerk van Genemuiden. Elke keer als het mannenkoor optreedt is er altijd veel publiek. Ook dit jaar gaan we er vanuit dat we weer voor een grootschalig publiek onze liederen ten gehore mogen brengen.

Omdat het mannenkoor volgend jaar 50 jaar bestaat en al druk bezig is met de voorbereiding zullen wij naast ons bekende repertoire ook enkele nummers zingen die op onze jubileum cd komen te staan o.a. de Nederlandstalige versie van het prachtige lied ‘you are my all in all’ van de gaither vocal band.

Tijdens dit 10 jarige bestaan van Genemusiment willen we extra aandacht schenken aan ons cultureel erfgoed, n.l. de Genemuider bovenstem, die als immaterieel erfgoed erkend is. Ook de Stichting Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed wil hier graag aan mee helpen. Het is zelfs hun voornemen om het zingen van de Genemuider bovenstem internationaal voor te gaan dragen. Daarom zal het mannenkoor een uur extra aandacht besteden aan het zingen van de bovenstem. Organist Arend Booi zal het mannenkoor en de samenzang dan begeleiden.

Dus allen van harte uitgenodigd op 19 september 2015 om 14:00 uur in de Grote Kerk van Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “De Bovenstem klinkt op Genemusiment

  1. Mulder schreef:

    Is fantastisch

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500