Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Passage verhuist naar de dinsdag

Geplaatst op: 12 september 2015

Komende dinsdag gaat vrouwenvereniging Passage weer beginnen. Passage is van de maandag- naar de dinsdagavond verhuisd. “Dit hebben we gedaan omdat we hopen op meer nieuwe leden! Er hebben zich al een aantal aangemeld, maar meer leden zijn van harte welkom. Elke tweede dinsdagavond van de maand (tenzij anders vermeld), hebben wij een leerzame en gezellige avond op christelijk- maatschappelijk gebied”, aldus de dames van Passage.

De eerste avond van dit seizoen zal geleid worden door Ds. de Groot van de HHK in Genemuiden. Hij komt vertellen over zijn werk in Canada, voordat hij naar Genemuiden kwam. De avond wordt gehouden in zaal “de Stadskamp” in de Meente en begint om 20.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500