Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zussen Roeland boeken veel succes

Geplaatst op: 13 september 2015

Afgelopen weekend werden er springwedstrijden georganiseerd in Zwolle en Zuidwolde. Zussen Alène, Riëlke en Béanke Roeland boekten succes op deze wedstrijden.

Alène Roeland reisde af naar de springwedstrijd in Zwolle. Zij ging met haar paard Anouk van start in de klasse M. Alène en Anouk sprongen twee maal een foutloze ronde en in de barrage zette de combinatie de snelste tijd neer. Met deze goede prestatie mocht zij de eerste prijs in ontvangst nemen.

In Zuidwolde kwam Béanke Roeland aan start met haar paard Elrocco Blue. In de klasse B sprong zij een nette en foutloze ronde. De jury gaf haar 81 stijlpunten en met deze mooie score nam de combinatie de eerste prijs mee naar huis. Riëlke Roeland was met meerdere paarden succesvol in Zuidwolde. In de klasse M won zij met Emmely de vijfde prijs. In de klasse B reed zij met Gangster naar de tweede prijs met 80 stijlpunten en met Fabelina mocht zij de zevende prijs in ontvangst nemen met 75 stijlpunten. In het tweede parcours van de klasse B sprong Riëlke met Gigi T naar de elfde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500