Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leer de iPad beter benutten bij SCEG

Geplaatst op: 14 september 2015

Voor iedereen, die de mogelijkheden van zijn of haar Apple iPad beter wil leren benutten, biedt SCEG nu, in een cursus op vier dinsdagavonden (6, 13, 20 en 27 oktober) de gelegenheid om de iPad werkelijk te leren beheersen. Na het doorlopen van de cursus zal het gebruiksgemak en het gebruiksplezier aanmerkelijk zijn toegenomen.

De cursus staat onder de deskundige leiding van mevrouw H. Hansen. Het cursusgeld bedraagt € 70,=. Dat lijkt vrij stevig, maar voor dat geld vergroot u de gebruikswaarde van uw iPad aanzienlijk. Wie eerst nog wat meer informatie wil, maar ook iedereen die zich wil aanmelden voor deze cursus, die zal worden gehouden in d’Overtoom te Genemuiden, kan contact opnemen met dhr. H. Mateboer, telefoon 0653419066 of per mail, mateboer@festomat.nl

Na het volgen van deze cursus zal uw iPad voor u nooit meer hetzelfde zijn als voor die tijd.

N.B. Deze cursus richt zich specifiek op de Apple iPad. Als u over een tablet beschikt met een ander besturingssysteem is deze cursus voor u niet geschikt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500