Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spullen taxeren in Historisch Centrum

Geplaatst op: 14 september 2015

Komende zaterdag (tijdens Genemusiment) zal in het Historisch Centrum Genemuiden een taxatiedag worden gehouden. Dhr. J. Estié, taxateur en bekend van het tv-programma ‘Tussen kunst en kitch’, zal tijdens een ochtend- en een middagsessie zijn mening geven over ter taxatie aangeboden goederen.

Opgave vooraf is niet nodig, tussen 11.00 tot 12.15 en van 14.00 tot 15.15 kan iedereen vrij binnen komen lopen op Hoek 27. Ook belangstellenden zonder taxatiegoederen zijn van harte welkom.

Dhr. Estië is deskundig op een breed terrein. Alleen boeken en munten zijn uitgesloten van taxatie, verder is alles welkom: denk aan schilderijen, sieraden, porselein, enz.

Tussen Prul en Pronk is tijdens Genemusiment niet de enige activiteit van de St. Vrienden van Oud Genemuiden. Uiteraard is het HCG de hele dag geopend en is daar dan ook de expositie over het stadsbestuur door de eeuwen heen (met de oude raadstafel) te bezoeken. Verder start er twee keer een stadswandeling vanaf Hoek 27 (om 11.00 en om 14.00 uur) en aansluitend daarop wordt er in het hofje van het HCG streektaalverhalen voorgelezen (om 12.30 en 15.30 uur). Tijdens al deze activiteiten is er koffie/thee verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500