Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Theo’ heeft nu ook wasboxen

Geplaatst op: 14 september 2015

Theo Bakker heeft zijn bedrijf uitgebreid met twee wasboxen. Daarmee groeit Autopoetsbedrijf Theo aan de Inslag 1 in Genemuiden verder door naar een allround bedrijf waar automobilisten voor veel diensten terecht kunnen. De twee moderne wasboxen zijn sinds dit weekeinde in bedrijf.

Theo Bakker kreeg het afgelopen jaar steeds vaker de vraag of mensen hun auto’s in zijn bedrijf konden wassen. “Maar onze apparatuur is te specialistisch voor particulieren. Dat werkt niet. Daarom besloten we uiteindelijk te investeren in twee wasboxen”, vertelt Theo.

En dat zijn supermoderne wasgelegenheden voor auto’s geworden. Bijzonder is onder meer dat automobilisten een emmer warm water kunnen tappen. “De wasboxen zijn zes dagen in de week open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Mensen kunnen betalen met euro muntstukken van 0.50, 1,00 of 2,00 of met wasmuntjes. Die laatste mogelijkheid is voordeliger voor de klant. Ook is er op het nieuwe wasplein ook een stofzuiger aanwezig.

Speciaal voor de doe-het-zelver heeft Theo zijn assortiment in de shop flink uitgebreid. Klanten kunnen hier terecht voor alles wat nodig is voor een professioneel resultaat. In de shop is er een aantrekkelijke openingskorting op de schoonmaakmiddelen. “De komende weken betalen klanten geen BTW. Ook geven wij een leuke attentie bij de aanschaf van tien wasmuntjes!”

Met de nieuwe ontwikkeling in het bedrijf zet Autopoetsbedrijf Theo een nieuwe stap. Hij brengt auto’s niet alleen terug in nieuwstaat, maar is ook het adres voor lakverzegeling, ruitvervanging, ruitblindering en schadebemiddeling. “Kortom: wij hebben alles wat autorijden nog leuker maakt!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500