Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub moet tegen PSV

Geplaatst op: 24 september 2015

Sportclub Genemuiden speelt in de volgende bekerronde uit tegen landskampioen PSV. Dat is de uitkomst van de loting in De Kuip die live op SBS6 was te volgen. Genemuiden lootte mee na overwinning op ADO Den Haag. Roy Makaay koppelde de 32 ploegen aan elkaar. “Dat wordt een enorme happening. Ik zie het al voor me: met een paar bussen naar Eindhoven. Dat wordt de dag van hun leven”, reageerde commentator John de Wolf op de loting van Sportclub.

De overwinning op ADO maakt nog steeds veel los. Albert Flier en Anne van der Kolk zijn vrijdag bijvoorbeeld te gast in het programma Voetbal Inside met Johan Derksen en Wilfred Genee.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500