Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier: ‘PSV wordt wel wat moeilijker…’

Geplaatst op: 25 september 2015

De Genemuider afvaardiging in de studio.

“PSV wordt wel wat moeilijker hoor…Dat is toch een niveau hoger. Maar het wordt een geweldige ambiance en we hebben het Twente ook moeilijk kunnen maken”, zegt Sportclub-doelman Albert Flier vrijdagavond in het programma Voetbal Inside van Johan Derksen en Wilfred Genee. Samen met Anne van der Kolk was hij daarin te gast.

Ze kwamen aan het woord toen Genee begon over de slecht ingeschoten strafschoppen van ADO Den Haag. “Je moet wel de goede hoek induiken…”, aldus Flier, waarna de presentator stelde dat het Ajax-doelman Cilessen in ieder geval nooit lukt. “Ik wilde er niet over beginnen”, glimlachte de Genemuider doelman.

Van der Kolk vertelde over het verloop van de wedstrijd. “De eerste helft hebben we alle hoeken gezien. Pas na de 1-2 en direct daarna de 2-2 zijn we erin gaan geloven. Toen merkte je ook dat de spelers van ADO veel commentaar op elkaar hadden. ‘We gaan toch niet verliezen van een stelletje amateurs’, dat soort teksten. Die motiveerden ons alleen nog maar meer.”

Daarna ging het korte gesprek nog even over de wedstrijd tegen PSV.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500