Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe kansen voor je relatie

Geplaatst op: 25 september 2015

Marry Oostijen geeft in oktober in de Schoenaker Academie aan de Puttenstraat 22 in Genemuiden een training voor partners, die alleen of samen aan hun relatie willen werken. Op 7 oktober is de start van een serie van 4 woensdagavonden. De eerste avond is tevens een introductieavond.

In deze tijd, waar velen niet goed weten wat je kunt doen om een relatie “duurzaam” te houden, biedt een relatietraining houvast en toekomst voor de partners. In deze training krijg je geen oplossingen voor jouw probleem, maar wel goede ideeën hoe jij met jouw relatie om kunt gaan.

“Waar de mensen over het algemeen ingaan op de problemen binnen relaties, ga ik in de training in op de kansen die er zijn, waar (echt)paren kunnen werken aan een betere relatie, en dat is winst” aldus Marry Oostijen. Marry heeft veel ervaring in het werken met groepen, en weet wat het inhoudt als het gaat om langdurig partnerschap. Ze is al meer dan 50 jaar samen met Jan haar man (zie foto).

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500