Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn eindigt het WK in het peloton

Geplaatst op: 26 september 2015

Pascal Eenkhoorn eindigde zaterdag als 49e op het WK voor Junioren. De Genemuidenaar reed de hele wedstrijd voorin en maakte een tijd onderdeel uit van een kopgroep van vijf. Uiteindelijk pakte het peloton alle kopgroepen terug. De Oostenrijker Gall wist in de slotfase te ontsnappen en reed in het Amerikaanse Richmond naar de zege. Eenkhoorn eindigde in het peloton, maar deed niet mee in de sprint. De Hasselter Dennis van der Horst eindigde als 36e.

Eenkhoorn sprak na afloop op twitter over een ‘geweldige ervaring’ waarvan hij veel heeft geleerd. De Genemuidenaar stelt dat hij de race probeerde te maken, maar dat hij in de laatste twee ronden langzaam ‘stierf’.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500