Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

28 medailles voor DEK

Geplaatst op: 28 september 2015

Bij de regio competitie gaan verschillende verenigingen uit Regio Oost gaan samen een Competitie aan. DEK zwemt in afdeling C , poule 6 en heeft vijf van deze wedstrijden op de agenda staan. Er is een promotie / degradatie aan verbonden. Binnen deze wedstrijd is er een apart klassement voor de Minioren zwemmers. Bij hen is er geen promotie/degradatie, maar wel kans op een mooie beker voor de 1e,2e en 3e op de ranglijst. In het bad ontmoet DEK de verenigingen: Hattoheim uit Hattem, De nieuwe slag uit Staphorst, Hokseberg uit ’t Harde en De Houtrib uit Lelystad.

Zaterdag kwam DEK met 32 zwemmers aan de start en was daarmee op de individuele nummers goed voor 16 keer de eerste plaats, vijfmaal de tweede en zeven maal de derde plaats.  Daarnaast twee eerste plaatsen op de estafette 100 meter wisselslag (bij de dames én bij de heren). Er zijn maar liefst 67 persoonlijke records gezwommen en twee clubrecords: Ruben Beens en Jorgen Gerritsen. Frank Beens zette de grootste persoonlijke verbetering neer door op de 50 meter vlinderslag dik zes seconden van zijn record af te zwemmen.

De totale uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com  Daar vindt u ook foto’s en filmmateriaal en uiteraard meer informatie over wedstrijdzwemmen. Zaterdag 3 oktober zwemt DEK vanaf 13.30 uur in De Vrolijkheid in Zwolle deel 1 van de Nationale Zwemcompetitie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500