Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politiebureaus dicht

Geplaatst op: 29 september 2015

Op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober zijn de politiebureaus in Hasselt en Staphorst gesloten voor het doen van aangifte. Dit in verband met interne verhuizingen. Vanaf maandag 5 oktober zijn beide bureaus volgens de gebruikelijke tijden weer geopend.

De bureaus in Hasselt en Staphorst maken deel uit van het politieteam IJsselland-Noord. De hoofdlocaties van dit team zijn de politiebureaus in Kampen en Steenwijk. Een deel van de politiemedewerkers uit Hasselt en Staphorst verhuizen op 1 en 2 oktober naar deze locaties. De bureaus aan het Tijlswegje in Hasselt en de Binnenweg in Staphorst blijven beschikbaar voor de wijkagenten en het doen van aangifte. Als in het voorjaar van 2016 het politiesteunpunt in het gemeentehuis van Zwartewaterland open gaat sluit het bureau aan het Tijlswegje in Hasselt.

De openingstijden van het politiebureau in Hasselt zijn: op werkdagen van 8:30 tot 12:30 uur. Het bureau in Staphorst is geopend op maandag en dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Voor het doen van aangifte kunt u van tevoren altijd bellen met de politie. Via telefoonnummer 0900-8844 is op de locatie van uw voorkeur een afspraak in te plannen. Dit voorkomt onnodig wachten. Voor diverse zaken is het ook mogelijk om via internet aangifte of een melding te doen. Kijk op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen voor meer informatie!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500