Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geld besparen met slimme deuren

Geplaatst op: 2 oktober 2015

De gemeente Zwartewaterland start de campagne ‘Slimme Deuren’. Die is speciaal gericht op de winkelbranche en maakt de ondernemer bewust van energiebesparing bij het goed functioneren van de entree van de winkel. Daarmee kunnen ze geld besparen.

In de winkelstraten staan deuren van winkels vaak open om klanten te verwelkomen. Hierdoor gaat veel energie verloren. Er zijn verschillende technische mogelijkheden om dit te voorkomen. Uit onderzoek gebleken dat een dichte deur geen klanten kost. Winkels in de gemeente Zwartewaterland krijgen informatie toegestuurd over besparingsmogelijkheden. Een medewerker van de gemeente gaat op pad om samen met de betreffende winkeleigenaar de situatie rondom de entree te beoordelen en de mogelijkheden te bespreken.

De campagne ‘Slimme Deuren’ is een samenwerking van de Regionale Uitvoeringsdienst IJsselland en de gemeenten Hardenberg, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland. Wie meer informatie wil, kan bellen met Jelle van der Meer van de gemeente Zwartewaterland, T 038 – 385 3000.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500