Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open Huizenroute succes in Genemuiden

Geplaatst op: 4 oktober 2015

Dat het beter gaat met de woningmarkt, is al langer duidelijk. Meer mensen durven de stap te wagen en de record lage hypotheekrente geeft een belangrijke impuls. Zaterdag 3 oktober werden ruim 135.000 bezoeken gebracht aan de deelnemende huizen in Nederland, aldus een bliksemenquête van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Ook in de gemeente Zwartewaterland werden veel huizen bezocht door aspirant kopers. Bonthuis Vaartjes makelaars meldt dat ze al twee huizen hebben verkocht, een halfvrijstaande woning aan het Zilverschoon in Genemuiden en een dijkwoning aan het Buitenkwartier in Zwartsluis. Circa 40% van de deelnemende woningen heeft geen bezoekers gehad, desondanks is NVM makelaar Freek van den Berg positief. ‘Het Open Huis is een extra verkoopdag, maar een jaar kent 365 dagen dus volop kansen ! ‘

De eerstvolgende landelijke NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 2 april 2016

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500