Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Benjamin naar de brandweer

Geplaatst op: 5 oktober 2015

Vorige week bezochten de kinderen van Benjamin de brandweer. “We vonden het geweldig! Ook wel een beetje spannend hoorDe papa van Herrald Krul heeft ons van alles laten zien. Welk pak je aan moet, wat voor spullen er in een brandweerauto zitten en hoe je een brand moet blussen. We waren er erg van onder de indruk”, aldus de kinderen. 

“We willen de papa van Herrald Krul héééél hartelijk bedanken!! We zijn met alle 3 de groepen apart heen geweest. Dus de papa heeft DRIE keer voor ons zijn verhaal gedaan!! Geweldig! Onze mama’s kwamen ons ophalen en die mochten ook even kijken bij de brandweer. We hebben er heel erg van genoten, en weten nu heel veel over de brandweer!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500