Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corso naar Genemuiden?

Geplaatst op: 5 oktober 2015

De bloemencorso’s van Vollenhove en Sint Jansklooster zijn enorme evenementen waar tienduizenden bezoekers op afkomen. En zo’n evenement gaat ook in Genemuiden plaatsvinden. Maar dan in miniatuurversie. De leerlingen van het Ichthus School zijn al tijden bezig om een zogenoemd proppencorso voor te bereiden. Kleine wagentjes niet voorzien van dahlia’s, maar van propjes. En de rondgang gaat niet over straat, maar trekt twee keer door school, waarvan de laatste keer met verlichting, net zoals bij de echte corso’s. Dat een van de juffen van school in Sint Jansklooster woont, heeft ongetwijfeld met de activiteit te maken. Leerlingen helpen ook al jarenlang mee met de bouw van het corso in Sint Jansklooster. Het evenement staat voor volgende week donderdagavond gepland.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Corso naar Genemuiden?

  1. lukieboy schreef:

    Ik kom van de ichtusschool .
    het is echt leuk propjescorso .

  2. Dick schreef:

    Goed bezig Genemuiden bijzondere activiteit

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500