Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Half-pipe bij ijsbaan gaat weg

Geplaatst op: 6 oktober 2015

De sloop is al begonnen. Foto John Poot

Binnenkort gaat de gemeente de half-pipe op het terrein van IJsclub de Eendracht in Genemuiden verwijderen. De doelgroep maakt niet of nauwelijks gebruik van de half-pipe. Daarnaast wordt het in de avonduren gebruikt als hangplek waardoor overlast ontstaat.

Samen met de politie en het jeugd- en jongerenwerk is gekeken naar een alternatieve locatie. Deze is echter niet gevonden. In overleg met IJsclub Eendracht wordt de half-pipe op 8 oktober 2015 verwijderd.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Half-pipe bij ijsbaan gaat weg

  1. Anoniempje schreef:

    Die kinderen konden daar niet eens veilig spelen. er lag altijd overal glas van kapot gegooide bierflesjes.en lege wietzakjes. zelfs als de kinderen er smiddags aan het spelen waren zaten die HANGJONGEREN er ook en werd er gewoon geblowt waar die kinderen bij waren, Haast niemand wil inzien wat er in genemuiden voor slechts gebeurd, Drugs gebruik is overal, in grote steden zoals Zwolle, Kampen Apeldoorn, is het moeilijk om dat tegen te gaan, maar in genemuiden kan er wat aan gedaan worden, als er maar meer aandacht aan word besteedt, Zoals voorlichtingen aan ouders hoe je er uit van gaat zien en hoe je je gaat gedragen van die bende, Meer aandacht voor jongeren om ze te motiveren om niet op straat te gaan hangen en ook voorlichtingen aan hun want de meesten zien de gevaren niet in. en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden,

  2. Jan schreef:

    Toch jammer

    Misschien werd hij niet door de doelgroep gebruikt maar ’s zomers waren er veel kinderen op aan het spelen.
    Zo zie je maar weer moeten de goede onder de kwade (de hangjongeren) lijden.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500