Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klaver Service voor bromfietsen, banden en meer

Geplaatst op: 6 oktober 2015

Klaver Service, specialist op het gebied van bromfietsen en banden, is officieel open. Roger Klaver opende op ludieke wijze Klaver Service door samen met zijn twee oudste zonen, op een Citta, door een papieren slinger in de deur te rijden. Onder het genot van een hapje en drankje konden de genodigden de showroom en werkplaats bekijken.

Op 5 oktober zijn de deuren van Klaver Service voor klanten en publiek opengegaan. Roger Klaver zet met Klaver Service zelfstandig de bromfiets- en bandenactiviteiten voort die hij de afgelopen 19 jaar bij Altena Tweewielers heeft uitgevoerd. “Al jarenlang zijn bromfietsen mijn passie” zegt Klaver. De bromfietstechnicus won een aantal jaren geleden nog de prijs “Beste bromfietstechnicus van Nederland”. “Met deze stap kan ik me volledig richten op dit specialisme en hoop ik hierdoor een regiofunctie te gaan vervullen” vervolgt Klaver.

Na een grondige verbouwing is het pand aangepast aan de eisen van deze tijd. Klaver Service beschikt over een showroom en een eigen werkplaats. In de showroom staat een breed assortiment aan bromfietsen. Klaver Service is dealer van oa AGM, Peugeot, Kymco. Bij Klaver Service kun je terecht voor nieuwe en gebruikte bromfietsen, maar ook voor reparatie, onderdelen, helmen, sloten en garantiewerkzaamheden.

“Een aantal jaren terug zijn we bij Altena gestart met de bandenservice voor auto’s en motoren. Dit bleek een perfecte combinatie met de bromfietsactiviteiten. Met name de seizoenspreiding werd hierdoor goed in balans gebracht. Naast scherpe prijzen, zal Klaver Service zich richten op klantvriendelijkheid en snelle service. Om dit kracht bij te zetten zullen er bijvoorbeeld speciale bandenwisselavonden plaatsvinden. Hierbij hoeft de klant slechts voor een aantal uren de auto te missen. Voor winter- en zomerbanden en velgen kunt u dus ook bij Klaver Service terecht.”

Klaver Service is gevestigd aan de Oosterbrugstraat 23. Hier bent u van harte welkom en kunt u onder het genot van een kopje koffie de zaak bekijken.

IMG_9686 DSC_0368

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500