Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede scholenvolleybaltoernooi op de kalender

Geplaatst op: 7 oktober 2015

Op woensdag 9 december vindt in de d’ Overtoom de tweede editie plaats van het scholenvolleybaltoernooi. Met de Ichthusschool als glansrijke winnaar van vorig jaar krijgt het toernooi dit jaar een vervolg. WVV Ruutvoorn uit Genemuiden en VV Pegasus Zwartsluis organiseren, in samenwerking met de buurtsportcoaches, dit evenement waar een jaar geleden 29 teams aan deelnamen. Alleen kinderen uit de groepen 7 en 8 van de scholen in Zwartewaterland kunnen deelnemen hieraan.

De teams, bestaande uit 5,6 of 7 spelers, kunnen zich opgeven vóór 20 november bij de juf of meester. Het is wenselijk dat ieder team een begeleider heeft. Dit kan een ouder, broer, zus of iemand anders zijn die het team wil begeleiden deze middag. In één van de weken voorafgaande aan het toernooi wordt er een clinic aangeboden, waarbij de deelnemers alvast kunnen oefenen én bekend raken met de regels die gelden tijdens het toernooi.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500