Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert Gerwin van der Plaats in de Bovenkerk

Geplaatst op: 9 oktober 2015

tevens wordt zijn samenzang-cd met liederen van Johannes de Heer gepresenteerd. foto: Erik Eenkhoorn

Kampen – Op zaterdag 24 oktober a.s. geeft de Kamper organist Gerwin van der Plaats een orgelconcert op het Hinsz-orgel van de Bovenkerk te kampen. Tijdens dit feestelijke concert zal de cd met samenzang van liederen uit de bundel van Joh. de Heer, die afgelopen mei werd opgenomen, worden gepresenteerd. Op het programma staan geliefde orgelwerken en o.a. eigen koraalbewerkingen met samenzang. De verrichtingen aan de speeltafel zijn te volgen via een groot scherm in de kerk. Tijdens de pauze is er gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of thee, elkaar te ontmoeten en de Cd-tafel te bezoeken. Ook kunnen dan de ingetekende cd’s worden afgehaald.

Gerwin van der Plaats (1977), onder andere bekend om zijn bijzondere improvisatietalent, studeerde aan het Fontys-conservatorium te Tilburg en is als organist verbonden aan de Driestwegkerk te Nunspeet, de Hoeksteen te IJsselmuiden en de Chr. Geref. Kerk te Kampen. Daarnaast is hij dirigent van een 6-tal koren waaronder het bekende Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. Gerwin is een veelgevraagd begeleider bij koren, muziekgroepen en Cd-opnamen. Hij maakte concertreizen naar België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk en Roemenië. Ook is hij arrangeur van koor- en orkestmuziek alsmede nieuwe liederen.

 

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang bedraagt €10 p.p. Jongeren onder de 16 hebben gratis entree. Van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Concert Gerwin van der Plaats in de Bovenkerk

  1. j tmmerman schreef:

    fijn samen in de naam van jezus God de HERE lof
    eer en dank te brengen met muziek -zang-gebed en dank
    HEM zij de glorie opgestane HEER Halleluja !!!!!!!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500