Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anna van der Breggen naar Sportcafé

Geplaatst op: 11 oktober 2015

De eerste twee gasten voor het Genemuiden Actueel Sportcafé op woensdag 18 november zijn bekend. Niemand minder dan Anna van der Breggen uit Hasselt komt naar de Kaaihof. Zij pakte onlangs twee keer zilver op het WK Wielrennen in de Verenigde Staten.

Gast uit Genemuiden is Klaas van den Berg van Biljartvereniging Het Zwartewater. Hij komt vertellen over het reilen en zeilen van de vereniging en van de ontwikkelingen in De Rank. Later maken wij de andere gasten bekend.

Het wordt ondertussen het vierde Sportcafé in De Havenkamer. Gert Jan van den Berg interviewt steeds lokale sporters en doorgaans één wat bekendere van buiten Genemuiden. Aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis, maar zoals altijd is ook dit keer aanmelden handig. Dat kan weer op redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500