Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoonewelle klaar voor de scholen

Geplaatst op: 12 oktober 2015

De werkgroep Educatie van Museum Schoonewelle heeft afgelopen maanden hard gewerkt aan de educatieve programma’s voor het basisonderwijs. “We zijn er helemaal klaar voor”, volgens Renate de Vries, coördinator van de werkgroep. “De bestaande programma’s zijn opgefrist of in een nieuw jasje gestoken en ondertussen zitten we niet stil, we zijn nog bezig met een uitbreiding van het aanbod. De educatieve programma’s bij Museum Schoonewelle zijn geschikt voor de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs, maar ook voor de Kinderdagcentra is er een leuk aanbod.

Speciaal voor directie en leerkrachten van de basisscholen en begeleiders bij kinderdagcentra wordt er een avond georganiseerd, zodat men kennis kan maken met de programma’s maar ook met ons, de begeleiders bij Museum Schoonewelle, vertelt Renate. Museum Schoonewelle is een klein museum, maar we hebben veel te bieden, goede gratis parkeerruimte, leuke tarieven en onze voorkeur gaat uit naar de persoonlijke benadering.”
Deze inloopavond wordt gehouden op donderdag 29 oktober a.s. en iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Meer informatie Museum SChoonewelle Zwartsluis, www.schoonewelle.nl, tel. 038-3866555, educatie@schoonewelle.nl
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500