Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede volleybaltoernooi voor scholen

Geplaatst op: 12 oktober 2015

Na het succesvolle eerste toernooi in 2014 organiseren de volleybalverenigingen Ruutvoorn uit Genemuiden en Pegasus uit Zwartsluis, in samenwerking met de buurtsportcoach en CALO-stagiaires van Windesheim, op 9 december het tweede kampioenschap schoolvolleybaltoernooi van de gemeente Zwartewaterland. Net als vorig jaar zal het toernooi plaatsvinden in de thuisbasis van Ruutvoorn, de Overtoom in Genemuiden.

Ook dit jaar is er voor de basisscholen de mogelijkheid op school, tijdens de gymlessen, een drietal clinics te laten verzorgen voor de groepen 7 en 8. Daar kunnen de leerlingen kennismaken met en de eerste beginselen leren van volleybal. De clinics zullen gegeven worden door stagiaires van de CALO Windesheim, in overleg en onder begeleiding van de buurtsportcoach.

Op 9 december zullen de verschillende scholen het tegen elkaar opnemen en zal blijken of de Ichtusschool succesvol zijn titel kan verdedigen. Ook is er dit jaar weer een prijs voor de ploeg met de meest originele naam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500