Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijfsadviseurs beginnen regionaal leasebedrijf

Geplaatst op: 15 oktober 2015

Bedrijfsadviseurs Pascal Borst en Michel Rabelink (afkomstig uit Zwolle en Raalte) zijn met een schat aan ervaring in financieringsvraagstukken de regionaal en onafhankelijk opererende leaseonderneming IJsseldeltaLease begonnen.

Borst en Rabelink combineren met de oprichting hun betrokkenheid bij ondernemers in de regio met een schat aan ervaring in het financieren van bedrijfsmiddelen in diverse branches. Die kennis en ervaring deden ze op bij ABN AMRO, Van Lanschot Bankiers, Deutsche Bank en Rabobank. Borst: “We hebben honderden ondernemers verder geholpen in het realiseren van hun groeiambities. Altijd in de wetenschap dat iedere ondernemer, iedere onderneming en iedere situatie anders is. Met die achtergrond werken we nu ook aan ambities van ondernemers dichtbij in de regio.”

Marktvergelijking leaseaanbieders
IJsseldeltaLease gaat voor ondernemers op zoek naar de financiering die past bij de situatie van het bedrijf, het betreffende bedrijfsmiddel en de branche. Borst: “We maken daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk van leaseaanbieders. Daardoor kunnen we de ondernemer de meest logische en gunstige leaseaanbieding voorleggen. Dat geheel onafhankelijk. Het uitgangspunt daarbij is no cure no pay.”

Van wagenpark tot kantbank…
IJsseldeltaLease is thuis in talloze branches. Van agrifood, bouw en groothandel tot aan industrie, transport, logistiek en zakelijke dienstverlening…. Borst: “Of het nu een hakselaar, een tractor, een plaatbewerkingsmachine, een auto, een heel wagenpark of een kantbank is… We voorzien bedrijven van een goede marktvergelijking van leaseaanbieders en begeleiden hen in het hele financieringstraject.” Meer informatie is te vinden via www.ijsseldelta-lease.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500