Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook familiefeest bij Sigrid

Geplaatst op: 18 oktober 2015

Biestemerk is het feest voor de hele familie. Bij Sigrid sluit daar dinsdag bij aan. De hele dag zijn er bijvoorbeeld Chalk Paint-demonstraties. Ook wordt getoond wat er met de clear Wax & Dark wax van Annie Sloan mogelijk is. Bovendien is er 10 procent korting op alle producten van Annie Sloan. Ook stoelen schilderen is dinsdag mogelijk. En voor de kinderen is er een speciale speel- en kleurhoek. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen ze gratis worden geschminkt door Danieke. Mannen (en vrouwen) die het winkelen moe zijn kunnen koffie of thee drinken in het Thee-Café en alle klanten krijgen een cadeautje bij hun aankoop!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500