Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met de ambulance naar de laatste wens

Geplaatst op: 20 oktober 2015

Op de biestemerk staan weer opvallend veel goede doelen die aandacht opeisen. Een bijzondere is de Stichting Veluwse Wens Ambulance. “Wij vervoeren terminale mensen naar hun laatste wens. Denk aan het nog één naar het ouderlijk huis, nog één keer naar het strand of nog één keer naar het kleinkind dat ver weg woont”, legt een vrijwilliger van de stichting uit.
Die bestaat sinds vorig jaar en ondertussen zijn er al zestig wensen vervuld. Ondanks de naam ‘Veluwse’ is de stichting actief in een brede regio, waaronder ook Genemuiden. “Wij hebben hier één keer een ritje gemaakt met een mevrouw die haar kleinzoon wilde zien. Helaas is ze twee weken daarna overleden. Wij rijden met een wagen die we van de ambulancedienst hebben overgenomen. Alle ritjes zijn gratis. En dat is de reden waarom we hier op de biestemerk staan. Wij verkopen spullen en willen ons initiatief onder de aandacht brengen.”
Kijk voor meer informatie op www.veluwsewensambulance.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500