Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutnacht opnieuw op de agenda

Geplaatst op: 25 oktober 2015

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 januari van het nieuwe jaar kan iedereen proberen om de vele oliebollen en de kerstmaaltijden op een sportieve manier te verwerken in het nachtvolleybaltoernooi.
Het gezellige volleybaltoernooi, de ‘Ruutnacht’ , wordt voor de zesde keer georganiseerd. De recreatieheren en een meisjesteam van volleybalvereniging Ruutvoorn uit Genemuiden tekenen voor de organisatie. Het sportieve volleybalspektakel in verenigingsgebouw d’Overtoom begint om 20.00 uur en gaat door tot in de nacht. Tijdens dit festijn is er natuurlijk muziek. Ook zal een toepasselijk ontbijtje niet ontbreken.
Iedereen die een beetje of een beetje goed kan volleyballen, kan zich voor dit gezellige volleybalevenement uitsluitend opgeven met een team van minimaal 6 personen via nachtvolleybal@hotmail.com. De sluiting van de inschrijving is op 24 december 2014. Er wordt gespeeld in een prestatie- en een recreatiepoule.
Het inschrijfgeld bedraagt E 30,- per team en kan op de speelavond zelf betaald worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500