Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vuurwerk aan de vooravond

Geplaatst op: 26 oktober 2015

“Ik ben eerlijk gezegd heel nerveus ja…”, zegt Sportclub-voorzitter Berend van Lente maandagavond tegen de verslaggever van Fox. Die kwam poolshoogte nemen voor het duel PSV-Sportclub Genemuiden. Hij kon meteen meegenieten van een groots vuurwerk voor de selectie.
Daarvoor moeten de spelers zelf morgen ook zorgen. Hoe dat moet, konden ze op hun eigen beelden zien. Voor de laatste training kwamen namelijk de beelden van de eerdere bekerkrakers voorbij. Wie dan nog geen zin heeft aan het duel tegen PSV houdt niet van voetbal.
Wie van Sportclub houdt, was maandagavond ook al aanwezig tijdens de laatste training. Nog even bomen over de kans van slagen en over mooie dromen. “Luuk de Jong komt in de 85e minuut in het helft, Flier pakt even later zijn strafschop, trapt uit en Anne van der Kolk maakt de 0-1”, klinkt het bijvoorbeeld. En zo heeft iedereen wel beelden in zijn hoofd.
De eerste bussen vertrekken morgen rond 11.00 uur vanaf De Wetering. Dan is ook SBS6 present voor het maken van opnames. De interview van vanavond zijn om 23.00 uur te zien op Fox.
Bij de laatste training bleek overigens dat Robert Boes morgen vermoedelijk niet kan spelen.
Volg morgen Genemuiden Actueel voor alle ontwikkelingen. Wij zijn met drie mensen present in het Philips-Stadion.


_MG_5852

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500