Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herfst is zo slecht nog niet

Geplaatst op: 26 oktober 2015

Tekst en foto's John Poot

Genemuiden kleurt momenteel prachtig rood, oranje en geel. Op dit moment bevindt zich een hogedrukgebied bij Nederland in de buurt die voor rustig en kalm weer zorgt. Ook vanmiddag is het prachtig weer al drijven er wel van tijd tot tijd hoge sluierwolken over. De zuidoostenwind is matig, een windkracht 3. Doordat de wind uit het zuidoosten komt, wordt er milde lucht naar ons toe geblazen en in combinatie met de vele zonneschijn wordt het zeer aangenaam. Ook vanavond en vannacht is het groten deels helder. Doordat het vanavond en vannacht toch een beetje blijft waaien is de kans op mist vrij klein. Ook morgen wordt het een mooie herfst dag met temperaturen rond de 15 graden. Woensdag krijgen we te maken met meer bewolking. Maar de rest van de week hebben we te maken met rustig en zacht herfst weer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500