Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijzondere gast voor Toneelgroep

Geplaatst op: 30 oktober 2015

Toneelgroep Genemuiden staat op de zaterdagen 7 en 14 november vermoedelijk in een goed gevulde d’ Overtoom. De kaartverkoop voor beide voorstellingen van ‘Op de camping’ verloopt prima, zegt regisseur Stef Verhoek.
De komst van een onverwachte gast zorgt voor wat extra druk, laat Verhoek weten. “Wij kregen een telefoontje van meneer Koek. Dat is de schrijver van het stuk dat we dit jaar spelen. ‘Ik wil het zien…’, zei hij. Ontzettend leuk natuurlijk en een extra dimensie voor ons. Het is voor het eerst dat een schrijver naar een van onze voorstellingen komt.”
De Toneelgroep koos bewust voor het stuk. “Een aantal leden leest al in het voorjaar meerdere potentiële stukken door. Daar kiezen we er vervolgens één uit waarmee we aan de slag gaan. Dit jaar wilden we eens wat anders. Zo kwamen we op dit blijspel uit, dat op een Duitse camping speelt.”
De Nederlandse familie De Zwart is daar aan het vissen en krijgt later gezelschap van een familie die vooral voor de vlinders komt. Vervolgens ontstaan er weer bijzondere situaties die goed zijn voor de nodige lachsalvo’s. Uiteindelijk moet blijken wie de grootste vis vangt op de camping.
Kaarten zijn nog steeds te koop bij Foto Tuinman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500