Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vervolg voor aangepast sporten

Geplaatst op: 1 november 2015

Voor het tweede jaar op rij zal het project De Rietstulp in Beweging plaatsvinden. Kinderen en jongeren van de zorgboerderij uit Mastenbroek kunnen 1x per 2 weken meedoen aan het sportaanbod dat wordt gerealiseerd door de sportverenigingen in samenwerking met de buurtsportcoach. Waar vorig jaar volleybal-, zaalvoetbal-, tennis- en voetbaltrainingen werden aangeboden door de verschillende verenigingen, worden er dit jaar freerun-, dans- en tafeltennislessen aangeboden. Ook Sportland Hasselt zal een bijdrage leveren aan het project, dat als doel heeft het bewegen voor mensen met beperking een extra impuls te geven. Daarnaast zal de buurtsportcoach ook een aantal middagen verzorgen voor deze doelgroep.

Het grote verschil met vorig jaar is dat andere jeugdigen met een indicatie/beperking uit de gemeente Zwartewaterland zich ook kunnen aanmelden voor deze woensdagmiddagen. De lessen vinden plaats in Hasselt en Genemuiden. Wanneer het plaats vindt in Genemuiden zal er in Hasselt gezorgd worden voor een opstapplaats. Voor meer informatie: m.jansen@zwartewaterland.nl of info@derietstulp.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500