Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters blijven prijzen verzamelen

Geplaatst op: 1 november 2015

Afgelopen en vorig weekend boekten de leden van de Zwartewaterruiters successen op diverse spring- en dressuurwedstrijden. Briëtt Breman won twee keer de eerste prijs in Veeningen en Riëlke Roeland won met twee paarden de eerste prijs in Staphorst.
Vorige week woensdag, donderdag en vrijdag reisde springamazone Riëlke Roeland met haar paarden af naar Indoor Staphorst. Riëlke Roeland was hier erg succesvol. In de klasse B sprong zij met Gangster naar 89 stijlpunten en de eerste prijs. In dezelfde klasse reed zij met Gigi naar 85 stijlpunten en nam ook de eerste prijs mee naar huis. Met Fabriano reed Riëlke Roeland in de klasse B naar 75 stijlpunten en de tweede prijs. In de klasse L won zij met Fabeline de zesde prijs en met Fatero de achtste prijs. In de zwaardere klasse M reed Riëlke Roeland met Everglade naar een mooie zesde prijs.
Briëtt Breman ging van start op een dressuurwedstrijd in Veeningen. In de klasse L1 reed zij twee mooie proeven met haar pony Krista. Zij kreeg van de jury 181 en 192 punten en won hiermee twee maal de eerste prijs.
In Vinkega gingen Anne-jet Harms en Maud van Rees van start op een springwedstrijd. Anne-jet Harms en haar pony Bandit reden in de klasse B categorie C een snelle ronde van 47.54 seconden. Dit leverde de combinatie de derde prijs op. Maud van Rees en haar pony Warenzo sprongen in de klasse B categorie D met 59.75 seconden naar de vierde prijs.
Dressuuramazone Dian Kisteman reisde met haar paard Whistler af naar Balkbrug. De succesvolle combinatie reed een goede proef in de klasse L2. Van de jury kreeg zij een mooie score van 196 punten en legde hiermee beslag op de derde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500