Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wintermarkt rond de Bethelkerk

Geplaatst op: 6 november 2015

Op D.V. vrijdag 20 november houdt de activiteitencommissie in en rondom de Bethelkerk (Bereklauw 1) weer in een gezellige sfeer de zogenoemde wintermarkt. “Om u een beeld te geven wat er zoal wordt aangeboden volgt hier een
opsomming: diverse soorten (kerst)kaarten, kransen, handwerkspullen, zelfgemaakte (ouderwetse) poppenkleertjes, een stand met bloemen en bloemstukken, kinderkleding, diverse cadeauartikelen, speelgoed, strooizout, waspoeder, toiletpapier, fruit, aardappelen, een kraam met vis waar ook vis wordt gebakken, diverse soorten worst, snoep, vlaaien, taarten, slofjes, tompouces, roombroodjes, suikerbroden, stollen met spijs, zelfgebakken cakes en dergelijke, heerlijke slaatjes, kaas en nootjes, een ruime keus aan tweedehands boeken, potjes met zelfgemaakte advocaat en nog veel meer.

Zoals u kunt lezen een grote keus aan diverse spullen, zodat er zeker voor iedereen wat te koop is. Op verschillende momenten zullen er jeugdige gemeenteleden een instrument bespelen. Deze miniconcerten worden gegeven in de bovenzaal van de kerk. Voor de kinderen is er een leuke knutselhoek ingericht waar ze iets moois kunnen maken. Ook is er een pakjesmolen aanwezig.

Het koffieplein zal ook weer ruim opgezet zijn waar u gezellig een kopje koffie kunt gebruiken met iets lekkers erbij. Omdat de wintermarkt gehouden zal worden van 15.30 uur tot ’s avonds 19.30 uur is hier ook voldoende gelegenheid om daar te gaan zitten en er uw avondeten te gebruiken. Hiervoor zijn ook diverse etenswaren te koop,
zoals broodjes met warme gehaktbal, heerlijke snert, oliebollen, soep met brood, patat en snacks en warme vis.

De wintermarkt 2015 is vrij toegankelijk. Indien u met de auto wenst te komen, gelieve te parkeren op de grote parkeerplaats aan de achterzijde van de kerk, over de dijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500